Politica de copyright

Drepturile de autor ale siteului de confectii textile Texmodel

Intregul continut al prezentului site - texte, grafica, elemente de grafica WEB, logo-urile, sloganurile, pachetele, produsele, serviciile, link-urile, textele, materialele audio, video, (in orice format) si alte date este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus in scopuri comerciale si publice se pedepseste conform legilor in vigoare. Texmodel Group S.R.L. autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Asadar, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio parte a datelor sau serviciilor, folosirea datelor sau serviciilor sau accesul la datele si serviciile puse la dipozitie de Texmodel Group prin intermediul site-ului.

Daca incalcati oricare dintre acesti termeni, permisiunea dvs. de a folosi orice material de pe acest site se incheie automat iar dvs trebuie sa distrugeti imediat orice copii pe care le detineti. Utilizatorul recunoaste ca intregul continut, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate sau alte legi si drepturi de proprietate; de aceea, va este permis sa folositi acest continut numai cu autorizare expresa a conducerii firmei Texmodel Group.

Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, distribui sau crea produse derivate din respectivul continut fara acordul expres al Texmodel Group. Texmodel Group respecta proprietatea intelectuala a celorlalti. Toate componentele site-ului sunt proprietate privata a firmei Texmodel Group.

Stiri pe scurt

Stiri din domeniu si evenimente importante

apr
18
Industria romaneasca de textile si confectii detine o pondere insemnata in indicatorii macroeconomici: 3% din PIB si 9,8% din volumul productiei industriale.

mai
25
Fabrica de confectii TexModel Craiova si-a lansat noul site de prezentare!

Galerie foto

Cele mai noi produse in imagini

Cum ajungeti la noi ?

Pentru a va forma o idee a hartii zonei in care ne desfasuram activitatea va rugam sa mariti imaginea alaturata.afiseaza harta

 

Suport clienti

Sunati pentru orice informatie
t: +40351.402.416 f: +40351.811.566
office@texmodel.ro

Link-uri utile

Linkuri recomandate de Texmodel